CONSULTING READING

U LOOPT VAST IN UW LEVEN EN WIL GRAAG INZICHTEN IN DE RICHTING VAN UW LEVEN. Wat ik voor u kan betekenen: . als u het moeilijk vindt patronen te doorbreken. . wilt u weten wat uw doel en/of taak in uw leven is. . het geeft inzichten in uw leven. Ik stem mijzelf op u af en richt mijzelf op uw ziel wat u nodig heeft. dit doe ik met mijn "hoger zelf" en mijn gidsen MARIA EN JEZUS. Ook gebruik ik mijn zielskaarten, dit is geen tarot en ik ben een trancemedium. Ik begeleid u op uw pad wat u op dit ogenblik nodig heeft aan inzichten.

BIJDRAGE ENERGIE OVERDRACHT

TRAJECT CHRISTUSBEWUSTZIJN € 130,- | 150 min CONSULT - HEALING € 79,- / 60 min CONSULT -READING € 50,- / 60 min CONSULT-MASSAGE CHACKRA BALANCE 79,- / 60 min

Diensten AURA- CLEARING

AURA-CLEARING Ik biedt begeleiding en healing voor zowel fysieke als emotionele zorg. en help u krachtige oude patronen los te laten en een evenwichtigere energie te creëren, waardoor uw mentale, emotionele en fysieke gezondheid geoptimaliseerd wordt. Graag richt ik mij op iedereen die wil leren hoe hij/zij een betere versie van zichzelf kan worden.

Diensten Christusbewustzijn

Het Christusbewustzijn biedt spirituele leiders, coaches, therapeuten en andere professionals een plek om hun ZIEL te versterken. IK bied inspirerende sessies, workshops ter verdieping van het Christusbewustzijn. Mijn missie is om meer samenhang en eenheid te creëren in een steeds veranderende wereld. De werking van mijn behandelingen/ zijn en geven een ontspannend effect. Energie gaat beter stromen. Het versterkt het immuunsysteem. Het leidt tot bewustwording. Emoties kunnen makkelijker losgelaten worden. Rustgevend bij angsten. Zorgt voor evenwicht in lichaam en geest. Zeer effectief bij spanning, adhd ,burn-out, verwerken van trauma,s en rouwverwerking. OOK ALS U NIETS HEEFT IS HET EEN HEERLIJKE BEHANDELING. U word heerlijk gemasseerd. RE-MIND De regie in eigen hand nemen is de werkelijke basis van gezondheid en geluk. Mijn behandelingen zijn voor volwassenen en ook voor kinderen. Hoe zien de sessie's er uit: Eerste consult: - dit bestaat uit het reinigen tot aan de geboorte ik voel en ervaar wat er in uw lichaam omgaat. Ik krijg beelden en gevoelens door die gevoeld en vergeven mogen worden. Soms krijg ik ook te maken met aanhechtingen van een vorig leven. Denk aan misbruik lichamelijk en geestelijk of een bepaalde les die u mag leren. Afscheid nemen van ouders ,vrienden, huis etc. Dit kan als u jong bent veel blokkades opleveren.. Vergeving van ouders en verwanten. Tweede consult: - aangeleerd gedrag losmaken het NU waar je tegen aan loopt. - koorden worden verwijderd van mensen met wie je gekoppeld bent. (in deze tijd ervaren veel mensen bijv. een karmische relatie die ze meedragen, waarvan ze zichzelf niet bewust zijn.) Ikzelf draag mijn echtgenoot die in mijn vorig leven mijn moeder was, dit zijn banden uit vorig leven. - er worden koorden doorgeknipt met personen en situatie`s die niet meer goed zijn voor u in uw leven. - u ervaart dat er een last van uw schouders word gehaald. - u gaat nu uw eigen krachten ervaren dit is een heftig proces! Derde consult: - in de laatste sessie zal je het Christusbewustzijn ontvangen uw energie systeem zal ik resetten. Dit doe ik door healing en meditatie, u zal zelf in een trance zijn. - u zal een trance ervaren en u zal gezalfd worden met de heilige olie. - u zal het Christusbewustzijn ontvangen en uw leven zal gaan stromen naar uw zieledoel. - mensen die U constant gebruiken vallen weg. - uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn het zal 180 graden draaien. Dit gaat langzaam aan. Ben u ervan bewust dat dit een hele mooie reis zal zijn. Neem de tijd hiervoor om het in uw lichaam te intregeren. Ik begeleid u graag op uw reis en op uw unieke pad wat zich zal ontvouwen, zodat U mag zijn wie U bent. Vierde consult: - hierbij ga ik uw lichaam en uw chackra`s in balans zetten. Liefs Marion

HEALING EN MASSAGE

Vaak wordt er gevraagd om duidelijk uit te leggen wat er gebeurd met een healing. 1. Ik was je voeten en vraag aan mijn gidsen toestemming om met jou te werken en te helpen. 2. Er volgd een gebed. 3. Mijn handen worden geleid naar de plekken waar de blokkades zitten 4 Ik leid je behoedzaam door het proces HEALING Een spirituele healing is als een massage voor het lichaam,hart,geest en de ziel.Tijdens de sessie communiceren het bewuste en het onderbewuste met elkaar zodat het fysieke lichaam het kan loslaten: bv vermoeidheid , pijn ,of emoties en overbelasting. Het heeft het vermogen om spirituele blokkades en trauma,s op te ruimendaardoor heeft het een transformerend effect op jou, het brengt je op een snelle manier in de richting die bij jou past. Ik gebruik mijn hands-on healing als ondersteuning bij het herwinnen van vertrouwen en innerlijke kracht je wordt aangemoedigd om te veranderen.Ik mix verschillende technieken en stemgeluiden om de energie aan te passen mijn handen bevrijden geblokkeerde emotie,s en trauma,s waardoor ze naar boven komen en losgelaten worden. Je kan in een tranceachtige staat komen,warmte voelen ,koude ervaren,tintelingen voelen, beelden of kleuren zien nieuwe inzichten opdoen of gewoon ontspannen. De energie werkt op alle niveau,s. . Fysiek. Het helpt je fysiek te genezen en gezonder te worden. . Emotioneel . Traumaenergie wordt opgelost,waardoor de zwaarte van onverwerkte ervaringen niet meer voelbaar zijn en je het met lichtheid mag loslaten .Ook kan er traumaenergie uit vorige levens worden opgelost. . mentaal het geeft innerlijke rust, harmonie en focus . Spiritueel brengt het je dichter bij JOUW HOGER ZELF en je spirituele kennis. . Ziel Ér vind reiniging en healing plaats op alle niveau,s van de ziel. Onze problemen worden een exuus om aspecten van het leven waar we moeite mee hebben te vermijden, waardoor we emotioneel,fysiek en sociaal verlammen. Tijdens een energetische massage kan je ook gebruk maken van de ziel.Door hier op af te stemmen breng ik jouw energetische lichaam in balans.Hoe mooi is dit als je even helemaal op reis gaat naar het UNIVERSUM om alles los te mogen laten en helemaal weg te zakken in je eigen lichaam en gevoel. Als jouw lichaam goed is afgestemd op jouw trilling dan kan je beter in de lagen van het lichaam zakken in jouw innerlijke zijn. GEVOEL / GEDACHTEN Als je een gevoel van piekeren hebt,in je hoofd zitten, onrust, verdriet ,boosheid ,eenzaaamheid ,kan een energetische massage ook verlichtend werken . Door het chakra te voeden waaronder deze emotie valt kan dit gevoel al worden verminderd of gerealiveerd worden. TE BOEKEN MASSAGES 60 min ontspannende massage voor het hele lichaam massage klantgericht , gevoel, gedachten. uitbalanceren ,energetisch lichaam chakramassage.

ENGELENVROUW

WIE DURFT TE VERDWALEN; VINDT NIEUWE WEGEN Hallo, ik ben Marion Vollebergh, en woon in Den Bosch Ik ben energetisch therapeut en healer, ook doe ik readings voor inzichten. Voor dit heb ik vele studies en workshops mogen volgen en erg veel gelezen, want ook al heb ik dit als aangeboren gave; er is altijd nog veel studie nodig om jezelf dieper te verbinden met je hogere zelf. Ik gebruik kosmische energie dat via mijn handen wordt overgedragen aan de cliënt, naar de plaats waar de energie het meest nodig is. Het brengt lichaam en geest weer in balans. Ik weet nooit tevoren hoe de sessie zal verlopen dat verschild per persoon in de 1ste sessie maak ik de clieent duidelijk dat het werk samen wordt gedaan. Ik BEN NIET DE MAGIER: die allea weghaalt of verandert,ik faciliteer alleen het genezingsproces van de persoon om haar of hem zijn stem weer te hervinden. ik ben een helend kanaal voor de spirituele helende energie. De eerste 2 behandelingen kunnen de klachten verergeren. Dat is een teken dat de energie is opgenomen en de genezing in gang is gezet. In mijn praktijk wil ik samen met mijn cliënten op zoek gaan naar hun innerlijke problemen en/of die zich uiten in: - onrustig slapen - hoofdpijn klachten - schouder klachten - buikklachten - maar ook voor transformatie klachten ,dat ik u in een hoger level kunnen brengen en uw lichaam kunnen opschonen. Wat kunt u ervaren tijdens de behandeling verwachten. - koud of warmte ervaren - trillen - lachen huilen - zwaar gevoel of licht gevoel rust. Dit kan meerdere dagen aanhouden. Samen met u ga ik op zoek naar een goed evenwicht balans; waardoor klachten kunnen verminderen. Mijn specialiteit is rust in het hoofd brengen. Lieve groet Marion Vollebergh "Engelenvrouw"