Mijn blog

30. mei, 2022

Een client kwam op een afspraak want hij was uitgeput meerdere personen in zijn leven waren overleden.Natuurlijk gaat dat niet in de koude kleren zitten en vooral als het om bloedverwanten en goede vrienden gaan.Terrwijl k hem uitnodigde om op de tafel te gaan liggen werd ik al misselijk  Niet van deze persoon maar wat er in zijn lichaam vast zat dit was een entiteit die overleden was een goede vriend.Het was of ik en kraan had open gezet ,het schudde en hij ervaarde rare  stromen door zijn lichaam trekken.

Deze entiteit wilde graag een boodschap doorgeven voor de persoon die bij mij was. Nadat ik de boodschap had doorgegeven heb ik deze entiteit verwijderd dit is een heftig proces en  kan erg pijnlijk zijn .Dit was hier ook het geval hij schokte met de schouders en de rug was gebogen uiteindelijk is het verwijderd en voelde mijn client zichzelf weer beter en goed geaard in zijn lichaam.

                                                              

Een spirituele crisis en het ervaren van geesten in je lichaam kan bv ook gezien worden als eeen fase van transitie,van een belangrijke verandering die een persoon doormaakt,waarbij de ervaring van geesten en bezetting een metafoor is van de beproeing en de noodzaak tot verandering.

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien!

Dat is het motto dat ons hart vervult.

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.

niemand anders kan het voor je doen.

We zijn nu aan het werven.

voor alle lichtwerkers.

namaste