Voorwoord behandeling

 

Je voelt jezelf vaak anders dan anderen. Je weet, of begint je bewust te worden dat je zoveel meer bent dan dit aardse lichaam. Misschien ben je sensitief of herken je jezelf als lichtwerker. Ergens weet je dat je hier op aarde bent om licht en liefde te verspreiden. Maar tegelijkertijd is het zo lastig om dat hier op deze planeet te voelen en ook daadwerkelijk te leven.

Je komt steeds weer in die zelfde emotionele patronen terecht. In je relatie, met je partner, je kinderen, op je werk of met je familie. Je hebt te maken met angsten die steeds maar terugkomen. Of je staat altijd klaar voor anderen, maar vergeet jezelf en je raakt uitgeput. Je vindt het leven zwaar of onveilig, je voelt jezelf niet thuis hier op aarde. Ergens weet je dat het anders kan en wil je het anders. Je hebt alleen geen idee hoe.

HERRINNER JE WEER WIE JE WERKELIJK BENT

Stel jezelf eens voor dat je weer volledig kunt voelen dat je een spiritueel wezen bent. Dat je weer kunt leven vanuit verbinding met ZIEL. Dat je weer weet en kunt voelen dat je in de kern licht bent en liefdevol. Dat de blokkades die er zitten tussen jou en je ware zelf verdwijnen. Dit ga je steeds meer voelen, je gaat meer rust ervaren en je krijgt meer energie. Je angsten verdwijnen naar de achtergrond en je durft je eigen zelf te laten zien. De relaties met de mensen om je heen worden liefdevoller en vooral de relatie met jezelf.

We leven in een bijzondere tijd van transformatie. Juist nu komen bij veel mensen blokkades aan het licht. Dat is niet altijd leuk om te ervaren, helemaal niet zelfs. Toch is het erkennen van deze blokkades, deze schaduwstukken uit het verleden noodzakelijk voor jouw transformatie. Pas dan wordt het mogelijk om echt contact te maken met wie je echt bent. Een Goddelijk wezen van licht en liefde! Herken je jezelf hieronder:

 • BEVRIJD JEZELF VAN ALLE EMOTIES 
  We bevinden ons in een grote transformatie, daarbij krijgen we de mogelijkheid om een kwantumsprong in onze ontwikkeling te maken. Op allerlei niveau's, maar zeker op zielsniveau.
 • JE BLIJFT TEGEN DEZELFDE PATRONEN LOPEN
  Je komt steeds dezelfde problemen in je relatie tegen, of op je werk. Dezelfde angsten die terug keren in allerlei varianten. Lichamelijke klachten die maar niet verdwijnen.
 • JE CIJFERT JEZELF VAAK WEG
  Als van nature sta je voor iedereen klaar, maar het lijkt dat je omgeving geen rekening houdt met jou. En vind je het moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten.
 • JE VIND HET MOEILIJK OM JEZELF VOLLEDIG TE LATEN ZIEN
  Je maakt jezelf kleiner dan nodig is. Het voelt eng of onveilig om helemaal jezelf te zijn. Je weet eigenlijk niet eens zo goed wie je bent, wat je leuk vindt, wat je wilt.
 • JE HEBT HEFTIGE, EMOTIONELE OF TRAUMATISCHE  ERVARINGEN  MEEGEMAAKT
  Je hebt nu het gevoel dat je overloopt of niet meer vooruit komt en dat je de verbinding met jezelf kwijt bent.
 • JE VOELT JEZELF NIET THUIS HIER OP DE AARDE
  Je voelt jezelf anders dan anderen. Welllicht ken je dat onbestemde gevoel van heimwee naar je echte thuis. En heb je moeite om je staande te houden hier op aarde in deze chaotische tijd.
 • JE BENT DE VERBINDING MET JE WARE ZELF KWIJT.
  Je weet niet goed welke richting je op wil in je leven wat je passie is. Je hebt het gevoel dat je ergens iets mist in je leven, maar je weet niet niet precies wat.

Wil je weer de verbinding met jouw ware zelf voelen? Lees hieronder wat ik voor je kan doen.

HELENDE ZIELENREIS

Tijdens spirituele therapie en coaching neem ik je mee op een helende reis. Een reis terug naar de oorsprong van deze blokkades van deze trauma's. Momenten die zo heftig waren dat je die niet op dat moment kon helen en verwerken. Een deel van jezelf bevroor daar als het ware. Waardoor je eigen licht en dus je eigen kracht achterlaat. Dat kunnen ervaringen zijn uit je jeugd, vaak vanuit kindertijd, of zelfs de periode vanuit de baarmoeder. Meestal liggen hier weer patronen achter van vorig levens. Het kan zijn dat je trauna's ervaart die niet letterlijk van jouw zijn maar vanuit je familie karma of systeem. Ik werk op de ZIEL daardoor ervaar je een lichte vorm/gevoel van trance zodat we in je onderbewustzijn kunnen werken.

BEWUSTWORDING  IS  DE  SLEUTEL  TOT  TRANSFORMATIE

Kijk hieronder voor alle behandelingen. 

Welke behandelingen en cursussen geef ik

 • Healing
 • Reading
 • Coaching
 • Traumaverwerking
 • Tweelingziel verwijderen
 • Christenbewustzijn
 • Huisreiniging
 • Engeleninwijdingen
 • Reiki