PERSOONLIJK

Verstuur uw groet

Geboren in s,Hertogenbosch

Na een heftig leven waarin alles gebeurde van ziekte, scheiding, kinderen met problemen,het overleiden van 12 dierbare mensen in een jaar in mijn leven gestorven.Daarna mijn moeder en problemen in mijn eigen leven ,ik besefte dat ik er voor mijzelf moest zijn en niet meer alleen de rommel van anderen oppakken,heb gekozen omdatgene te gaan doen waar ik blij van werd.

Ben naar de beursen gegaan en begonnen met boodschappen schrijven  dat werd gecombineerd met Healing .Ik kreeg daar mooie reactie,s op.

Ben Reiki gaan doen waarvan ik merkte dat ik gevuld werd met liefde.

vandaar ben ik mandala, gaan tekenen ik kreeg dan ook vaker boodschappen door.

op een moment dat ik het niet meer zag zitten ben toen gaan mediteren en ik viel buiten mijn lichaam waar ik een ENGEL heb mogen zien,deze is 3 maanden elke avond bij mij geweest.ik ervaarde de energie in hoge mate en een explosief licht .Mijn leven heeft een wending genomen wat natuurlijk ook niet makkelijk was en is voor mensen met wie je in contact staat en hier niets mee hebben!

Na jaren van veel innerlijk opruimen van blokkades en keuze,s maken ben ik nu goed op weg op mijn ZIELE-PAD dit doe ik meveel liefde en overgave want dit is de roeping voor mij in  mijn leven.

LIEFS MARION VOLLEBERGH ENGELENVROUW

NEEM EEN KIJKJE WAT IK ALLEMAAL AANBIED ONDER KOPJE PRIJSLIJST