Emotionele stress ?

*

  Te weinig energie ?

*

   Somberheid en depressie ?

*

  Zijn er fysieke klachten ?

*

Is er sprake van trauma?

HEALING

 

Mocht u last hebben van vermoeidheid, mentale, emotionele of fysieke stress en daaraan gerelateerde klachten is het sterk aangeraden een energetische healing te ondergaan. Hierin worden blokkades weggenomen zodat de energie weer vrij kan stromen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam zijn werk kan doen.

 

Tijdens de healing wordt ik geleid en neem waar in kleuren waar de blokkades zijn. Er is geen vaste werkwijze, omdat ik wordt overgenomen door de energie van de hoogste bron, mijn handen worden geleid naar datgene wat aandacht nodig heeft. Denk aan drukpunten en handoplegging. Dit kan zowel zittend, liggend als staand plaatsvinden, de healing vindt plaats door uw kleren heen.

 

Wat je lichaam je kan vertellen:

Pijn, blokkades en stress zijn signalen van je ziel. Door dat er geen aandacht aan wordt besteedt kan het zich uiten in een ziekte. Soms is het daarbij nodig de psychische oorzaak te vinden, zeker als iemand in herhalende emoties of patronen terug valt. Door communicatie met je ziel kun je weer in balans komen. Om verbinding met je ziel te maken gebruik ik ook ademhalingstechnieken.

 

Mijn lichaam is het instrument van het hogere dat ten dienste wordt gesteld voor uw vragen, genezing, zieledoelen. Ik ben een zuiver kanaal vanuit de hogere bron om u ten dienst te zijn.

 

 

 

Emotionele stress ?

*

Te weinig energie ?

*

Somberheid en depressie ?

*

Zijn er fysieke klachten ?

*

Is er sprake van trauma?

Healing anderhalf uur 50 euro