NADAT JE HET CHRISTUSBEWUSTZIJN HEBT ONTVANGEN!

Je ziet je uitdagingen [ problemen] op je pad als proeven om sterker in je licht te blijven en je hogere ziel en zuiverheid steeds als leidraad te gebruiken.Het funcioneren vanuit je mind en ego-ik neemt af.

Je luistert naar je innerlijke Waarheid en de Bron je bent bezig met innerlijke zuivering en oplossen van blokkades Of je werkt nu werkt, vakantie hebt, relatieproblemen kent,alles juist heel gemakkelijk gaat,of dat je het druk hebt,je ziel en spiritualitei zijn vanaf dit level aanwezig en er ontstaat een wens naar dienstbaarheid.

je chackra,s en je aura lichamen werken samen, dienstbaarheid en persoonlijk belang staan minder haaks op elkaar.Je bent minder met jezelf bezig en rustiger in je hoofd.Je gaat nu verbinden met je Hart en Ziel.

Het onware ego laat nog meer los.

Je krijgt inzicht in situatie,s, projectie,s, en wijze van denken en oordelen en ziet de lastige en mooie situatie,s in je binnenwereld spiegelen,je gaat met jezelf regelmatig in gesprek.

Er komt volledig belangstelling voor je omgeving en maakt je minder druk om alles.

Er komt volledig contact met jezelf.Gevoelens vantekort en tekorten denken nemen af.

Je hebt minder noten op je zang.Jdoorziet je eigen muurtjes,gedrag en houdingen beter en breekt met zelfbescherming langzaam af.

Omdat je eenheid zoekt,doorzie je afgescheidenheid van anderen,ook houdingen je prikt er doorheen.

Je begint alles te ervaren met je ziel

Je wordt open en kwetsbaar en leeft vanuit Essentie'Er is minder zelfreflectie en het leven gaat niet allemaal om jou.Je voelt je ruim, licht en voelt regelmatig liefde vooralles en iedereen.Er is geen dualiteit meer op zo,n  en alles stroomt beter.

Mogelijk hebben vooral je hart en je denken zichzelf gerealiseerd en zijn de chackra,s onderweg.De onderste chakra,s de buik, geslachtsorganen en de stuit deze staan voor je innerlijk kind.

Vaker is daar je eigen ikje nog bepalend.  Voleedige overgave, verlichting vindt plaats als jeje niet langer indentificeert met je persoonlijkheid, je  ego -ikje ,die leeft in afgescheidenheid en in de betrekkelijkheid van slechts het aardse denken.

Als zelfreflextie gestopt is en er slechts eenheid, liefde en non-duale directheid ,in elke chakra bestaat.

EEN MOOI PROCES OM JE VOLLEDIGHEID TE OMARMEN>

 

22. sep, 2021