OVER MARION

 

Mijn doel in dit leven is om dienstbaar te zijn voor anderen, dit voelt voor mij echt als een roeping. Van jongs af aan voelde ik dingen aan en kon overledenen waarnemen. In mijn werk als kapster voelde ik direct als er wat met mijn cliënten aan de hand was. Als middelaar kreeg ik door waar ze mee zaten, door het onderwerp aan te reiken merkte ik dat er inzicht en ook verlichting ontstond voor die cliënt. Dit was de voorbode van mijn bestemming.

Een heftige jeugd echtscheiding, het alleen grootbrengen van kinderen, je bedenkt het niet of ik heb het ervaren. Een heftig leven waar ik veel alleen gestaan heb. De zorg voor mijn moeder en het overlijden van twaalf dierbaren in één jaar tijd was voor mij zeer ingrijpend. Vaak is een shockeerende gebeurtenis nodig om tot volledige transformatie te komen. Deze gebeurtenissen waren een symbool dat de tijd daarvoor rijp was.

Alles kwam tegelijk, ik zag het niet meer zitten. Als antwoord daarop ben ik dieper in mijzelf gegaan en dingen gaan zien. Ik heb mezelf op de eerste plaats gezet en ben gaan mediteren. Op een avond zag ik duidelijk een Engel en werd omgeven door een cocon van hitte en een helder wit licht. Er werd me inzicht gegeven in wat ik moest doen. Mijn systeem werd gereset en gevuld met wijsheid en informatie. Dit proces van grote transformatie heeft drie maanden geduurd. Elke avond was de Engel er weer. Na deze periode ervaarde ik een diepe rust waarin ik geleid werd, de juiste dingen kwamen naar mij toe.

De roeping om mijn gaven naar buiten te brengen en in te zetten om mensen te helpen ging stromen als een rivier. Sinds jaren werkt de energie vanuit de hoogste bron door mij en mag ik daarmee mensen helpen op hun pad. Achteraf besefte ik dat ik altijd een genezende gave heb gehad. Alles viel als een puzzel in elkaar. Om u te helpen mag ik mijn verschillende talenten inzetten als een rijk palet. Ook krijg ik boodschappen door die ik uitwerk in mijn schilderijen, dit zijn boodschappen die ik krijg voor mijn eigen spirituele groei.

Als u iets meemaakt en ervaart veroorzaakt dat een bepaalde trilling in u. Omdat ik zowat alles heb meegemaakt wat een mens kan meemaken, kan ik deze trilling en emotie in u voelen en herkennen, want alles bestaat uit energie. Dit is ook de reden waarom dit alles op mijn levenspad is gekomen. Door deze lessen allemaal zelf te hebben ervaren heb ik een diepe empathie en compassie voor wie u bent, mag zijn en wat u meemaakt. Ik sta u graag bij op uw pad.

 

Hartelijke groet,

Marion Vollebergh

Haalderen3

5235ep 

's Hertogenbosch 

073-6419021

m.vollebergh@kpnplanet.nl.